БЛОГ

Сите блог статии

Брошура на Авто школата „Старс Инженеринг“ за безбедност на пешаците во сообраќајот

На Светскиот ден на култура во сообраќајот АШ „Старс“ промовира едукативна брошура за поголема безбедност на пешаците.

Прочитај повеќе

Авто школата „Старс инженеринг“ донираше заштитни визири

Авто школата „Старс инженеринг““ денеска донираше 100 заштитни визири за дел од охридските здравствени работници.

Прочитај повеќе

Авто школа "Старс" - 25 години придонес за безбедноста во сообраќајот

Авто школа "Старс Инженеринг" прослави 25 години постоење и 25 години придонес за безбедноста во сообраќајот.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ