БЛОГ

Сите блог статии

Правила за Електричен тротинет

Правила за Електричен тротинет

Прочитај повеќе

Кодекс на однесување на возач кој управува возило со право на првенство на минување

Правила за движење на возилата со право на превенство на минување.

Прочитај повеќе

Корисни совети за возачите на возилата

Децата до 5 годишна возраст да се превезуваат во специјално детско седише вградено на задното седиште во возилото.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ