social image

Теоретска настава во групи и индивидуална настава

Квалитетна практична обука со искусни возачи-инструктори

Вештачење на сообраќајни незгоди и супер вештачења

Авто школа "Старс Инженеринг"

Авто школата е основана април 1993 година со седиште во Охрид.

Долгогодишното работно искуство е потврда дека квалитетот на обуката и задоволството на кандидатите е единствениот и најдобриот начин за напредување како автошкола во изминативе години.

Задоволен и добро оспособен кандидат е најдобрата реклама што можеме да ја имаме.

Нашата единствена цел е да создадеме сигурни и безбедни возачи од своите кандидати, да се стекнат со потребното знаење и вештини за правилно ракување со возилата на моторен погон и успешно полагање на возачкиот испит.

Ако сакате некој кој ќе го направи вашето возачко искуство побезбедно, поекономично и забавно, тогаш АШ "СТАРС Инженеринг" е вистинскиот избор.
Закажете ги Вашите часови за возење кај нас
Побарајте не, Ви стоиме на располагање за сите прашања

+389 78 352 764, +389 (0)46 264 400
Нашите услуги

Теоретска настава

Теоретската настава е прилагодена согласно најновите Законски регулативи. Наставата се изведува во групи како и индивидуални часови.

Практична обука

Практичниот дел од возачкиот испит се спроведува на нови современи моторни возила со возачи-инструктори со долгогодишно работно искуство.

Вештачења

Високо квалификуваниот кадар на Авто Школа Старс Инженеринг дава стручна експертиза во судските вештачења од областа на сообраќајот.
Корисни совети