БЛОГ

Блог статии од месец Јули, 2020

Кодекс на однесување на возач кој управува возило со право на првенство на минување

Правила за движење на возилата со право на превенство на минување.

Прочитај повеќе

Корисни совети за возачите на возилата

Децата до 5 годишна возраст да се превезуваат во специјално детско седише вградено на задното седиште во возилото.

Прочитај повеќе

Корисни совети за возачите на моторцикли

Возење моторцикл или скутер претставува уживање и задоволство, само ако се почитаваат основните правила за управување на моторцикл или скутер.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ