БЛОГ

Сите блог статии

Корисни совети за возачите на моторцикли

Возење моторцикл или скутер претставува уживање и задоволство, само ако се почитаваат основните правила за управување на моторцикл или скутер.

Прочитај повеќе

Авто школа „Старс Инженеринг“ едуцира и подарува

Авто школата „Старс Инженеринг“, како општествено одговорна компанија, реализира креативна, едукативна кампања, која има за цел подигнување на јавната свест за потребата и корисноста од употребата на велосипеди.

Прочитај повеќе

Протокол за работа на школите за обука на возачи

Задолжително користење на заштитна маска од страна на кандидатот и инструкторот при обука на терен со возило.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ