БЛОГ

Блог статии што го содржат тагот старс

Авто школа „Старс Инженеринг“ едуцира и подарува

Авто школата „Старс Инженеринг“, како општествено одговорна компанија, реализира креативна, едукативна кампања, која има за цел подигнување на јавната свест за потребата и корисноста од употребата на велосипеди.

Прочитај повеќе

Авто школа "Старс" - 25 години придонес за безбедноста во сообраќајот

Авто школа "Старс Инженеринг" прослави 25 години постоење и 25 години придонес за безбедноста во сообраќајот.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ