БЛОГ

Популарни блог статии

Кодекс на однесување на возач кој управува возило со право на првенство на минување

Правила за движење на возилата со право на превенство на минување.

Прочитај повеќе

Корисни совети за возачите на возилата

Децата до 5 годишна возраст да се превезуваат во специјално детско седише вградено на задното седиште во возилото.

Прочитај повеќе

Корисни совети за возачите на моторцикли

Возење моторцикл или скутер претставува уживање и задоволство, само ако се почитаваат основните правила за управување на моторцикл или скутер.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ