БЛОГ

Блог статии од Општо

Авто школа „Старс Инженеринг“ едуцира и подарува

Авто школата „Старс Инженеринг“, како општествено одговорна компанија, реализира креативна, едукативна кампања, која има за цел подигнување на јавната свест за потребата и корисноста од употребата на велосипеди.

Прочитај повеќе

Протокол за работа на школите за обука на возачи

Задолжително користење на заштитна маска од страна на кандидатот и инструкторот при обука на терен со возило.

Прочитај повеќе

Брошура на Авто школата „Старс Инженеринг“ за безбедност на пешаците во сообраќајот

На Светскиот ден на култура во сообраќајот АШ „Старс“ промовира едукативна брошура за поголема безбедност на пешаците.

Прочитај повеќе

СОВЕТИ И НОВОСТИ НА НАШИОТ БЛОГ